Keuringen

Rijbewijskeuring Rotterdam Keuringsarts CBR

 

Wie moeten er gekeurd worden voor het rijbewijs?

Heeft u van de RDW bericht gehad dat uw rijbewijs verloopt op of na uw 75ste?

Gaat u rijexamen doen?

Heeft u gezondheidsproblemen (suikerziekte, hoge bloeddruk, longziekten, tekortkomingen in de ledematen, etc.) of zijn er wijzigingen in uw gezondheid en wilt u weten of u nog veilig en verantwoord kunt deelnemen aan het verkeer?  

Of bent u beroepschauffeur en verloopt uw rijbewijs of wilt u een nieuwe categorie aanvragen (categorie C(E)/D(E))?

In alle bovenstaande gevallen geldt dat het CBR uw rijgeschiktheid wilt beoordelen. U moet eerst een Gezondheidsverklaring bij het CBR indienen. Dit verloopt via mijncbr.nl. Vervolgens zal het CBR u, afhankelijk van de antwoorden op de Gezondheidsverklaring, keuringsverslagen toezenden waarmee u door ons gekeurd kunt worden. Rijbewijskeuring Rotterdam Keuringsarts CBR.

Bent u in het bezit van een taxipas of medibus-/touringcarpas en wenst u deze te vernieuwen/verlengen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Wij nemen alle keuringsverslagen, behalve de rapporten die door specialisten ingevuld dienen te worden, in behandeling.

Voor de zekerheid kunt u hier opzoeken welke verslagen wij voor u kunnen invullen.

De keuring

Ons arts stelt u vragen, doet een aantal metingen/testen en vult het keuringsverslag in. De keuring duurt ongeveer 15 minuten. 

U neemt de onderstaande mee naar de afspraak:

– Zeer recente medicatielijst
– Uw (verte)bril.
– Indien u contactlenzen draagt, de sterktes van de contactlenzen
– De keuringsverslagen en/of ZD-codes welke u van CBR ontvangen heeft. Een ZD-code is een persoonsgebonden code die op het keuringsverslag staat. Elk verslag heeft een ander ZD-code.

Let op! De bloedsuikerspiegel bepalen wij met een vingerprik. Als u hier bezwaar op heeft dan dient u een kleine hoeveelheid urine mee te nemen.  

Na het indienen van het keuringsverslag, zal het CBR een besluit nemen. 

Soms wordt u vóór het besluit eerst nog naar een specialist verwezen door het CBR. 

U kunt bijvoorbeeld naar de oogarts verwezen worden als bij de keuring blijkt dat er aanwijzingen of vermoedens zijn voor oogaandoeningen. Het proces na de keuring verloopt via CBR.

Waarom kiest u voor S&S keuringen?

U staat centraal en wij denken met u mee. Wij zorgen ervoor dat uw rijbewijskeuring zo snel, secuur en voor u zo goedkoop mogelijk afgehandeld kan worden. 

Onze prijs is ALL-IN. Dat betekent dat u voor het laten invullen van meerdere keuringsverslagen bij de keuring NIET extra hoeft te betalen. Ook hoeft u niet extra te betalen als het CBR om aanvullende informatie vraagt naar aanleiding van door ons ingevulde verslagen. 

Heeft u (nog) geen ZD-code of bent u die vergeten mee te nemen? Geen probleem! Ook in dat geval keuren wij u en versturen wij het verslag naderhand zonder extra kosten. 

Keuringen in de avonden en in de weekenden behoren tot de mogelijkheden. Binnen enkele dagen heeft u bij ons een afspraak en binnen korte tijd kunt u het besluit van CBR ontvangen.

Tevens wordt u bij ons gekeurd door een arts met ruime ervaring als keuringsarts EN als medisch adviseur bij het CBR. Zo weet u zeker dat u op het juiste adres bent.

Rijbewijskeuringen
× .