Formulieren Rijbewijskeuring

Formulieren rijbewijskeuring ZD code

Er zijn diverse formulieren: bijv. diabetes, algemeen, visus, medicatie algemeen.  Indien er op een formulier staat in te vullen door een arts kunt u dit formulier gewoon meenemen naar de rijbewijskeuringsarts. Indien er staat oogarts, neuroloog dient u zelf een afspraak te maken bij de betreffende specialist. Op de website van de CBR kunt u alle formulieren bekijken.

Hieronder kunt u zien met welke formulieren u terecht kunt bij S&S Keuringen Rotterdam, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Capelle aan den Ijssel, Gouda Zoetermeer en omstreken. U kunt op de formulier klikken om te kijken naar een voorbeeld.

Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk kijken op onze faq pagina of u kunt een vraag stellen via onze contact formulier.

Hieronder ziet u een foto van de locatie waar de ZD-Code staat

ZD Code formulieren

U kunt op de foto hierboven klikken en bekijken waar de ZD-Code op uw formulier te vinden is. De ZD-Code is een speciale code wat u heeft ontvangen door het CBR. Met deze code kunnen wij inloggen op ZorgDomein om meer informatie te zien over uw rijbewijskeuring.

Ook nadat u bij S&S Keuringen bent geweest kunnen wij inloggen op ZorgDomein om uw formulier direct met een beveiligde verbinding in te dienen.

Het indienen van de formulier dat is ingevuld door uw keuringsarts wordt op deze manier veilig, snel en secuur digitaal opgestuurd.

Hieronder ziet u de keuringsverslagen die wij voor u kunnen invullen

× .