Rijbewijskeuring Zoetermeer

Rijbewijskeuring Zoetermeer

Bij S&S Keuringen kunt u terecht voor een rijbewijskeuring nabij Zoetermeer. Voor specifieke bestuurders is een rijbewijskeuring verplicht, bijvoorbeeld als u 75 jaar of ouder bent, als u een medische aandoening hebt of een specifiek beroep uitoefent, zoals vrachtwagenchauffeur. Tijdens de rijbewijskeuring voert de keuringsarts tests uit om te bepalen of de persoon in kwestie geschikt is om een voertuig te besturen.

Waarom is een rijbewijskeuring nodig?

We hebben rijbewijskeuringen nodig om ervoor te zorgen dat bestuurders veilig de weg op gaan. Het is daarom wettelijk verplicht voor bepaalde groepen bestuurders om zich te laten keuren voor ze hun rijbewijs krijgen of kunnen verlengen. Tijdens een rijbewijskeuring nabij Zoetermeer beoordeelt de keuringsarts of u voldoet aan de medische eisen die worden gesteld voor de categorie waarin u valt. Onze keuringsartsen in de buurt van Zoetermeer kijken onder andere naar uw zicht, gehoor, reflexen en cognitieve vaardigheden.

Rijbewijskeuring: wat neem ik mee?

Komt u bij ons voor een rijbewijskeuring voor uw groot rijbewijs of omdat u 75 jaar of ouder bent? Neem dan de volgende onderdelen mee naar uw keuring:

 • Uw huidige rijbewijs;
 • ZD-codes, door u ontvangen van het CBR;
 • Medicatielijst;
 • Bril en/of contactlenzen met de sterktes.

Vast tarief

Bij S&S keuringen betaalt u één vast tarief voor uw rijbewijskeuring nabij Zoetermeer. Ook als het CBR naar aanleiding van de ingevulde formulieren extra informatie aanvraagt of wanneer aanvullende keuringen worden vereist. In ons overzicht vindt u de huidige tarieven van al onze rijbewijskeuringen. 

Veiligheid op de weg waarborgen

Uiteraard zijn rijbewijskeuringen niet bedoeld om bestuurders te ontmoedigen deel te nemen aan het verkeer. Het doel van onze keuringen is om de veiligheid van alle bestuurders op de weg te waarborgen en om ervoor te zorgen dat bestuurders in staat zijn veilig en verantwoord te kunnen rijden. Dankzij rijbewijskeuringen in de buurt van Zoetermeer kunnen we potentiële medische risico’s tijdig opsporen, waardoor risico’s op overtredingen en ongevallen in het verkeer verminderen.

Waarom kiest u voor S&S Keuringen?

 • Geen wachttijden;
 • Scherpe tarieven;
 • All-in prijzen;
 • Ook ‘s avonds en in het weekend;
 • Persoonlijk betrokken;
 • Ruime ervaring als keuringsarts;
 • Adviseur bij het CBR;
 • Korte lijntjes met betrokken instanties.

Maak direct een afspraak voor uw Rijbewijskeuring nabij Zoetermeer

Verloopt uw rijbewijs binnenkort en vereist een verlenging eerst een rijbewijskeuring? Maak dan direct een afspraak bij S&S Keuringen. Ook als u te lang hebt gewacht met de keuring, kunt u nog last minute bij ons terecht voor een Rijbewijskeuring in de buurt van Zoetermeer. Heeft u vragen over de keuring of over uw afspraak? Dan kunt u ons bereiken via 0852007099. Meer informatie over de rijbewijskeuring nabij Zoetermeer en over de gezondheidsverklaring kunt u vinden op cbr.nl.

Rijbewijskeuring Zoetermeer S en S Keuringen
× .