Rijbewijskeuring Nieuwerkerk aan den IJssel

Rijbewijskeuring Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw rijbewijs verloopt binnenkort en voor een verlenging heeft u een keuring nodig? Bij S&S Keuringen kunt u terecht voor rijbewijskeuringen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze keuringsartsen behandelen uw aanvraag snel en secuur tegen een voordelige prijs. Dankzij onze samenwerking met ZorgDomein kunnen we uw documenten snel, secuur en zonder vertraging indienen bij het CBR.

Wie moet zich laten keuren voor het rijbewijs?

Niet iedereen hoeft zich te laten keuren voor het rijbewijs. Een deel van de bestuurders heeft vanwege werk of gezondheid een rijbewijskeuring in Nieuwerkerk aan den IJssel nodig. 75-plussers, chauffeurs groot rijbewijs, taxichauffeurs en chauffeurs van een medibus of vrachtwagen krijgen periodiek een keuring voor hun rijbewijs. Voor deze chauffeurs zijn keuringen verplicht om de risico’s voor de verkeersveiligheid te beperken. 

Rijbewijskeuring: wat keuren we in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Het CBR stelt de onderdelen vast die wij als keuringspraktijk moeten keuren. Aan de hand van onze keuring beoordeelt het CBR of u als bestuurder zelfstandig en veilig voertuigen kunt besturen op de openbare weg. De keuringsarts voor uw rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel voert daarom een standaard medisch onderzoek uit, legt de waarnemingen vast en stuurt het medische verslag naar het CBR ter beoordeling. Een rijbewijskeuring in Nieuwerkerk aan den IJssel bestaat uit:

  • Algemene anamnese
  • Oogtest
  • Bloeddrukmeting
  • Urine-onderzoek
  • Algemeen lichamelijk onderzoek (indien noodzakelijk)

Kies uw eigen keuringslocatie

S&S keuringen heeft twee locaties in Zuid-Holland; Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam. Maakt u een afspraak voor een rijbewijskeuring in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar is er geen plek op het door u gewenste moment? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor onze locatie in Rotterdam. Door de keuze in meerdere locaties kunnen we u op korte termijn helpen, vaak zelfs al binnen 24 uur!

Spoedkeuring rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u vergeten een rijbewijskeuring aan te vragen en verloopt uw rijbewijs? Bij S&S keuringen kunt u ook terecht voor een spoedkeuring voor uw rijbewijs in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kies uit één van onze twee locaties en maak een afspraak. Dankzij onze ruime openingstijden vindt u snel een datum en tijd die u passen. Is de door u gewenste datum en tijd niet beschikbaar? Neem dan telefonisch contact op via 0852007099 om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over de gezondheidsverklaring kunt u vinden op cbr.nl.

Rijbewijskeuring Nieuwerkerk aan den IJssel S&S Keuringen
× .